mandag 20. juni 2011

Vitsen

Åh, jeg eeelsker Someone like you med Adele. Den er helt utrolig, og jeg bare eeelsker at hun begynner å gråte på slutten av fremføringen, herregud, helt rått. Jeg er helt hekta på denne sangen for den er bare så utrolig fin. Har det på akkurat samme måte som jeg hadde det med The Story med Brandi Carlile. Det er bare så fine stemmer og fin melodi og fin tekst og alt er bare trist og fint og bra. I tillegg til denne er jo hele Born this Way - albumet på konstant repeat på iPoden. Selvfølgelig.

Siden skoledagene er ganske korte om dagen tilbringer jeg gjerne tidlig ettermiddag foran tven, og ser på gamle tv-serier. Nuvel, gamle og gamle. Forrige uke hadde jeg en Sex og Singelliv - periode på to - tre dager, så en Entourage - helg, og nå er jeg hekta på Dirty Sexy Money. Gud, den serien er helt fantastisk, og jeg skjønner virkelig ikke at den hadde så lave seertall at serien måtte legges ned etter bare to sesonger hvor den siste episoden i sesong 2 var helt ulidelig spennennde. Hvis jeg engang får masse dirty sexy money er det ingen tvil om at de skal gå til en sesong 3 av den serien. Og selvfølgelig til alle de fattige gatebarna i Russland og isbjørnenen på Arktis.

Vitser. Vitser begynner å gå skikkelig ut på dato. Jeg kunne ønske at jeg fortsatt kunne le av vitser, men det gjør jeg ikke. Det er så mye...teit. Verden trenger en mann eller kvinne som kunne lage noen skikkelig bra vitser.

Hva sa trønderen da han så en liten unge spille kornett i musikkorpset 17. mai?

"Kor nætt!"


I rest my case.

I morgen er det fri. Da skal jeg rydde i gangen, se mer på Dirty Sexy Money, drikke Tropicana with extra pulp og høre på Adele. Og kanskje finne på noen bra vitser.

xoxo Synne, har fått to myggstikk:(

tirsdag 14. juni 2011

En idyllisk helg i Moss

Ah, nmnmnmnmnmnmnm, for en flotters helg. Patruljene gjorde det så utrolig bra, og Bryn fikk sin beste plassering i NM noensinne (så vidt jeg vet). Jeg føler meg så priviligert som får lov til å være med på slike ting. Jeg vet at det finnes mange som tenker med skrekk på å ligge på liggerunderlag mot en klumpete bakke, maur på brødskiva og kalde netter i sovepose, men jeg elsker å ligge på liggeunderlag fordi da vet jeg at jeg kommer til å våkne i naturen den neste morgenen og jeg elsker maur på brødskiva fordi da føler jeg meg tøff (selv om jeg kanskje ikke er overbegeistrer over alle insektene som er der ute) og jeg elsker kalde netter i sovepose fordi da vet jeg at jeg er på tur og at jeg er speider. Jeg elsker å være et forbilde for yngre mennesker, og jeg vet at de ser opp til meg fordi jeg selv har sett opp til mine ledere. Og jeg elsker å prøve å være en flink rådgiver og hjelpe barna mine fordi (ja, jeg vet at dette er en ekstrem klisjé) det gir meg så mye. Men noe av det jeg liker alle best ved å være speider er det at jeg får lov til å si det til alle andre. Jeg får lov til å være litt nerd og ikke minst motbevise enhver fordom som jeg vet at mange mennesker har mot speidere. Jeg elsker å vite mer og å ha mer å gi og tilby. Jeg elsker å vite at hvis noen skulle bli syke så har jeg om ikke all, men i så fall noe av kunnskapen om hva jeg skal gjøre for å hjelpe dem. Speideren har virkelig lært meg at kunnskap er makt og derfor suger jeg til meg alt jeg kan lære meg på speiderturer fordi jeg vet at det gir meg mer og gjør at jeg har mer å gi.

Tjohei! Det ble litt lengre enn jeg hadde tenkt, men som jeg jo har nevnt over; jeg elsker å fortelle folk at jeg er speider og å skryte av alt jeg kan på grunn av det.

Men fra, ja jeg kan vel nesten kalle det propaganda, til hverdagsliv. Må køye, skal på skolen i morgen og skal for en gangs skyld prøve å våkne uthvilt. Haha, særlig...

Så forresten pilotepisoden til Entourage i stad (jeg elsker pilotepisoder, de er så fine), hadde glemt hvor fantasisk den serien er. Se den, flottflott.

xoxo Synne, tjohei:)

fredag 10. juni 2011

Vel

Ah, hvordan kunne jeg? Glemme å nevne den episke (herregud, føler meg så fjortis når jeg sier det, men jeg kan liksom ikke la være for det høres så...jeg vet ikke; dust ut) speiderturen "Schmaaker Gådth" til Glasen*, haha. Det var utrolig deilig og koselig og vi gjorde alt fra å skjelle ut gamle damer som skrøyt av vervet i det lokale Velet til å dra på oppdagelsesferd til ukjent farvann til å bade. Ja, bade. Herregud, det var helt forferdelig, jeg skal herved aldri bade igjen.

Om fem og en halv time drar jeg på speider - (ja, det var altså det som var svare på spørsmålet i forrige innlegg, så da blir det Twist på meg selv) NM. Jeg skal være dommer, tror jeg kanskje, men jeg skal være snill. Jeg skal i så fall være hun dommeren som alle vil bli dømt av. Så nå har jeg nilest (les: skummet) reglementet og nå vet jeg at det ikke gis ekstrapoeng for gjærer og at man ikke må grave hull i bakken for da får man Nesparken Vel på nakken.

Dere får krysse fingre, tær og ellers alle andre kryssbare kroppsdeler for oss, så skal vi gjøre vårt beste:)

*Speiderbo

xoxo Synne, gruer seg litt til tre våte netter i telt:( 

onsdag 8. juni 2011

Stor klem og Twist

Heihei, folkens. Har nettopp sett "127 timer", den var bra, men selvfølgelig ikke like skammede bra som "Buried", som jo var skandaløs. "127 timer" handler om en mann som blir sperret nede i en sprekk i en canyon i Utah fordi armen han sitter fast under en stein. Der sitter han i 127 timer før noen finner han/han dør/han skjærer av seg armen/han drukner/han greier til slutt å rive seg løs/han får på et mirakuløst vis vinger som han kan fly opp og ut med og armens hans løsner, bare sånn helt tilfeldig/han blir reddet av en muldvarp/det var en drøm. Det er en av disse åtte tingene som skjer, men fordi jeg vil at dere skal ha en like god filmopplevelse som meg når dere ser den, så røper jeg ikke hvilken.

Hva er det som gjør skolen til et levelig tidsfordriv? Svar: Eksamenstiden. "Ja, da må jeg dessverre beklage at deres lærer skal være sensor i morgen og dere vil ikke få vikar". Akk, hur trist hva?

Jeg har forresten bestilt en kjempepakke fra asos.com, jeg elsker materialisme! Elsk #1Elsk #2Elsk #3. Det er mer også, men det er hemmelig:)

Jeg skal forresten til NM i helgen. Stor klem og Twist til de som gjetter hva slags NM:) Neida. Joda. Neida.

PS: Lady Gaga er min store helt og verdens beste artist. Hørhørhør på hele det nye albumet hennes og dere vil alle få slippe inn i Gaga-himmelen når dere dør. Jeg lover dere, det er så verdt det.

xoxo Synne, litt småkvalm:)