søndag 28. februar 2010

Oppsummeringsinnlegg fra turen

Sorry masse for at jeg ikke har blogga, men det var faktisk planen allerede på onsdag. Det var bare det at blogspot.com var dum. Hadde lasta over bilder og greier jeg, men funker det ikke så funker det ikke. Siden torsdag har jeg vært på Beito (ja, jeg føler en såpass sterk tilknytning til stedet at jeg går så langt som å kalle det Beito og ikke Beitostølen, litt soss?) med familyen. Først på hotell og så på hytte. Kjempekoselig! Får blogge om det senere for nå skal jeg oppdateter dere på Amsterdam! Her kommer sammendraget av turen på samme måte som jeg sammendraget etter USA og Finland:

Føler meg: Mett. Har spiste fudge og kålstuing,eller no'. 
Nå skal jeg: Bestemme meg for vgs.
Beste med turen: Settingen! Det var så fint der. Bra vær, fine omgivelser og bra dosering av shopping og sights.
Verste med turen: Å dra (litt klisjé?). Neida, mmm. Var vel at vi havnet i den samme bidige handlegata hver dag, men det er vel kanskje ikke negativt?
Beste med å være hjemme: Rydde pent inn alle de nye klærene mine.
Lei av: Albert Heijn (supersunn fastfoodkjede som bare var toppen, men man blir jo lei av alt)
Beste souvernir: Midtskillkua mi:)
Neste utenlandstur: Edinburgh (herregud, greier ikke skrive det engnag) i juni.
Kuleste severdighet å se: Anne Franks hus (eller huis på nederlandsk, jepp blitt helt innfødt jeg vøtt)
Har savna: Neeei, vet ikke helt. Norge? IKKE snøen i alle fall. Ha ha det var ikke noe snø i Amstis.
Beste hotellrom: Det ene vi hadde. Eden Landcaster (som jeg har nevnt sånn ca én million ganger her på bloggen, eller hva?)
Nye uttrykk: Leckker, kanskje? Tror det betyr lekker rett og slett.
Beste kjøp: Oi oi oi, man kan jo ikke velge blandt barna sine, kan man? Neida, men det er vel noe fra RI (regner med dere nå vet at det er kort for River Island på samme måte som dere vet at F21 er kort for Forever 21?). Veska kanskje (se lenger ned). Nei du, det må jo bli New Yorker-støvlettene mine! 4,95 euro. 40 kr, pheuu.
Ny smak: Gresskarsuppe, drue-Fanta og istebrus (det beste!).
Har lært: At 8 euro ikke er det samme som 8 kroner. Mmmm, River Island-smell - ja!
Har glemt: Har vel lagt kyllingbagelen jeg smakte ganske langt bak meg...
Har fått: Masse nye ting og opplevelser.
Har mistet: Penger...

Ja, også har jeg noen bilder!


Meg på Madame Tussauds. Møtte på selveste Julia Roberts som var beæret over å få holde frem stolen for meg:)


Vet ikke helt hva jeg prøvde på her. Ehm, tar tempen kanskje?


Aaaawww. Koselig! Amsterdamsk.


Pene katten. Han bodde på en café vi var på og lekte med paraplyksen vår:)


Fint å se at det er andre late folk ute i verden også!


Siste dagen. Som dere kan se er jeg helt hekta på den nye Rykiel-hårbøylen min.


Søppelsystemet i Amsterdam var ikke verdens beste. Tror det for det meste gikk ut på å legge søppel fra seg på gata og satse på at noen plukket det opp...


Hvilket sted er vel bedre å posére sammen med den tresko enn i treskoens hovedstad?


Min nye lady-like RI-veske! Luuuv it!


Kjøpte den for svimlende 17 euro på en market av en engelskmann med norsk kone som bodde i Nederland. Søt da, men "that's right Betty - how do you fbring removing hungry of your for clothes boil me" er ikke særlig logisk:)


Min nye 10-dollars skinnjakke fra Cool Cat. Cool ikke sant?


Au da - glemte å snu. Uansett, jeg har en hårbøylefetisj...


Slenger til slutt inn et blærete bilde av hvor godt RI-veska mi trives med Herméen. Ha ha, uffameien.

Men dere; dette er et av de beste innleggene på lenge. Fornøyd nå. Nå skal jeg sniktitte på The Hills som surrer og går i bakgrunnen her.

xoxo Synne, klar for skole:)

tirsdag 23. februar 2010

River Island-smell

Rekker bare et kjapt innlegg. Naa sitter vi paa hotellet og venter paa at flyplassbussen skal komme aa hente oss. Flyet gaar ikke foor saann ti-ish, men flybussen gaar om 10 min. I dag spontanshoppet jeg enda mer paa River Island og gikk paa en liten smell. Neida, fikk meg en ny RI t-skjorte og et armbaand. Det er kjempetrist aa dra herifra, men jeg kan trooste meg med at det har vaert superfint og at jeg skal til Beitostoolen paa torsdag. Skal selvfoolgelig legge ut masse bilder av turen naar jeg kommer hjem eller i morgen.

Istebrus ruler!

xoox Synne, trist og litt glad:)

mandag 22. februar 2010

River Island rock my world!

Hei. Da var nok en dag over her i Amsterdam. I alle fall for vaar del. Vi er hjemme (je, jeg kaller hotellet for hjemme) tidligere i dag fordi vi var ute saa sykt tidlig. Skulle nemlig prove aa vaere forst i koen hos Anne Frank, det greide vi nesten. Kom da i alle fall inn da det ikke var altfor fullt. Det var rart aa vaere der. Merkelig folelse. Ikke helt den jeg hadde i konsentrasjonsleirene i Tyskland og Polen, men noe rundt der. Etter det besokte vi et marked som er kjent for aa selge ekte merkekaer veldig billig. Saa saerioest er det at det bare er oppe mandag morgener. Vi kom over baade Missoni, Stella McCartney DVF og Junk Food, men jeg endte allikevel opp med en raakul veske med vintage tegneseriemonster (som i pattern og ikke monster). Ha ha - den kjopte vi av en mann som selv var engelsk med en norsk kone, men som bodde i Amsterdam. Da vi folte dagen naermet seg slutten, var klokka likevel ikke mer enn 12 saa vi slo i hjel noen timer paa en cafe hvor det bodde en pen, svart katt *aawww*.

Uansett, overskriften: Aa herregud! Jeg har funnet verdens fineste butikk. Har vaert inne der hver dag mens vi har vaert der, og i dag slo vi inn stotet og la igjen to timer av vaart liv og en sum penger som ikke burde bli nevnt. Men: saa vaerd det! Jeg tror River Island nesten slaar Forever 21, ja - du leste riktig. Fy fasan (?) kunne ha kjopt hele butikken jeg. Den var bare saa meg!

Naa maa jeg hvile mine slitne skuldre.

Istebrus er best!

xoxo Synne, blakk:)

søndag 21. februar 2010

Paa ferie i Amsterdam

Hei! Sorry for at jeg ikke har blogget tidligere, har hatt sykt lange dager og vaert veldig opptatt, men naa er jeg her. Har akkurat kommet hjem i fra dagens utflukt og er helt gjennomvaat, men omsider varm. I dag har vi egentlig bare gaatt rundt. Jo, vi skulle besooke Anne Franks hus, men det var saa innmarri lang koo at vi bestemte oss for heller aa komme dit tidlig i morgen. For er det en ting vi har lagt merke til saa er det at nedelandere er treige om morgenen. Det er saa godt som ingen mennesker i gatene naar vi gaar ut, og vi er ikke ute foor ti. Uannsett, etter ikke aa ha vaert hos Anne Frank, tok vi en saakalt Canal Cruising. Altsaa vi fikk omvisning fra en baat i de mange kanalene Lille Venezia har aa by paa.

Tidligere paa ferien har vi shoppa masse, og jeg har oppdaget en klesbutikk som heter River Island. Der er det mye fint der! Elles saa er det mange av de samme butikkene her som det var i Polen da vi var der paa klassetur.

Naa trenger jeg virkelig en dusj, vi snakkes senere.

PS: Vi blir forfulgt av tre xer, men det viste seg aa vaere helt trygt:)

xxxoxo Synne, liker virkelig Amsterdam:)

torsdag 18. februar 2010

Amsterdam - here I come!

Nå drar jeg hvert øyeblikk her, men slenger inn et siste innlegg her i Norge før jeg drar. Skal ta banen som går om 3 kvarter, også går flyet kvar over 7 og tar ca 2 timer. Nå er jeg helt utsultet, ikke spør meg hvorfor. Jeg har da spist helt normalt i dag så vidt jeg vet. Gleder meg masse masse sykt! Skal shoppe og styre of årne. Slenger inn et bilde av hotellet:

Eden Lancaster Hotel

Hvis du ønsker du var meg, kan du bare gå inn her, skrive inn Eden Lancaser Hotel Amsterdam og velge Street View. Så er du der det skjer (i alle fall for min del) når det skjer.

Nå må jeg slenge i meg noe pasta og pakke ferdig så blogges vi i Amsterdam!

xoxo Synne, på reisefot:)

onsdag 17. februar 2010

Gått over lik

Ja dere, i morgen er det Amsterdam for alle penga'! Gud jeg gleder meg! I morgen ved disse tider jobber dere med musikkprosjektet mens jeg leter etter en matbutikk i nærheten av hotellet. Oi oi oi. Skal selvølgelig prøve å fåblogget fra Amstis. Skulle vel ikke bli altfor vanskelig å finne en pc, jeg mener. Vi fant det jo i Helsinki, og det var jo den rare byen. Så, selv om jeg er 100 000 mil unna, eller litt mindre eller litt mer skal jeg oppdatere dere på Madame Tussauds og hasj.

Slenger inn min nyeste polyvore. Herregud, hadde gått over lik (det funket ikke like bra på norsk) for disse tingene!


...and all things nice!
Featuring: Kjole fra Jason Wu, ring fra Stephen Webster, skinnjakke fra Doma og sko fra (venstre til høyre) Alexander McQueen, Miu Miu og Yves Saint Laurent (som jeg liker å uttale yvsainlaura, ha ha ha)

Å herregud, det glemte jeg nesten: Veska mi kom i dag! Det ble en smule dyrere enn forventet, da toll og tull kom på drøyt 200,- så en smalet sum var på 900,-. Men jeg mener, hallo den er jo nydelig! I could've stepped over dead bodies for it. Vet du, når jeg tenker meg om så er kanskje ikke det der et uttrykk i det hele tatt. Hverken på norsk eller engelsk...

I dag kalkulator-chattet  jeg med Andrea i fransken. Hysterisk. Nei egentlig ikke, men jo ganske moro.

Nei vet du hva, nå har jeg overhodet ikke noe mer på lager. Må lese livingdoll også gjøre ferdig norsken. Men da blogges vi i Amsterdam da dere!

xoxo Synne, reisefeber:)

tirsdag 16. februar 2010

Jazzsko og blomsterkjoler

Hei der ute! I dag var det vinteraktivitetsdag og jeg var på skøyter på Frogner. Gøy-gøy, men jeg har så vondt i føttene eller anklene egentlig da. Og jeg har fortsatt lekser å gjøre og det er helt utrolig for vi har jo nesten ingen lekser til i morgen. Må begynne å forberede presentasjonen og norsk presentasjonen min snart. Jeg vet - idiotisk!

Så, når jeg ikke gjør lekser, da farer jeg rundt på nettet i søken etter en ny nettbutikk. I dag fant jeg to, men kan vel egentlig ikke si det var så innmarri mye fint...

Disse likte jeg da. Jazz shoes fra hardtofindcoolstuff.com.

Hvem kaller nettbutikken sin for Hard to find Cool Stuff. Jeg skjønner jo greia, de selger varer som man ikke får så mange andre steder. Men, det høres jo ut som det er vanskelig å finne kule ting i den butikken. At de egentlig bare har stygge ting.

 
Denne fine litt forever21ishe kjolen er fra 2cute2trendy.com.

Så har jeg gjennoppdager polyvore. Skjønner hvordan jeg kunne tilbringe så ufattelig mye tid der før, fordi jeg gjør det nå.

Jeg har ikke kommet noe nærmere en bestemmelse når det kommer til skolevalget, men skal vi søke i morgen? Ja, ja. Det skal ikke jeg i alle fall...

My all-time fav bags
Be mine!
Er du en polyvorer?

PS: Elin, hvis du leser dette så fant jeg ikke noe Breakfast at Tiffany's t-skjorte til deg akkurat lik min. For det stedet jeg hadde kjøpt den i USA, hadde ikke nettbutikk, men hvis du vil kan jeg godt fortsette å lete. Hvis du virkelig vil ha en liksom, for det kommer til å innebære shippingpriser og toll og moms og mye annet:)

Ja, hadet da.

xoxo Synne, vondt i føttene:(

mandag 15. februar 2010

Skolestyr

Så koselig å bli møtt av 2-3 kommentarer hver dag. Det må jeg si. Jeg blir glaaad!

Driver å leser om studiespesialisering og medier og kommunikasjon og Elvebakken og Foss og F21 (som er den nye skolen i Fyrstikkallèen. Jeg tror jeg er ment to go there. Jeg mener f21 er jo også tilfeldigvis (?) forkortelsen for min favorittbutikk Forever 21! Hallo? Hvor ofte skjer det liksom? Bare lurer...) Ja, uannsett. Det er vanskelig og vi skal snart søke! Oæææ! Herregud! *Panikk*!

Jeg smug ser på tv-serien True Beauty på FEM. Ganske fengende. Mange morsomme folk. Ha ha!

Jeg må bare legge ut noen flere bilder fra Butler and Wilson. Tha best!


Ha ha! Er den ikke søøt?


Også ganske finrar.

Også har jeg funnet noen sææriisøøst kule sko fra Wet Seal. Hvis noen av dere husker de übrcoole oransje gladistorsandalene mine fra USA så er de derifra. Veldig søt butikk med masse kule basisklær og u-basisklær.


Jeppsi pepsi. Ganske fete. Løv them!

Nå ble det mye engelsk her. De snakker om man purse på True Beauty. Ha ha, det blir murse. Ha ha! Jeg skal være stille...

Jeg har noen flere saftige klære og dilleting dere skal få se, men kan ikke ta alt på en gang. Da blir det jo ikke noe gøøøy!

xoxo Synne, dilla på, mmm sko?:)

søndag 14. februar 2010

Dette ønsker jeg meg til jul!

Innlegg nr. 150 dere. Sykt - sykt - sykt! Det har gått så fort. Husker jeg skulle finne navn til den. Jeg tenkte på herona, oisky-boisky, men endte altså opp med xoxo Synne. Har aldri hatt noe forhold til xoxo, men nå har det blitt en del av meg. Koselig det.

Hadde besøk av Yini (eller YiNi? ha ha ha:)) og Andrea. Vi "jobbet" med RLE prosjektet om menneskesyn og etikk. Men det ble mest potetgull og tetris (eller tettriss? ha ha ha:)).

Har funnet en helt fantastisk smykkebutikk. Den er fryktelig dyr, men levbar. Hvis jeg skal kjøpe noe derifra så er det jo en livstidsinvestering. Det gjelder bare å kjøpe noe tidløs. Noe av det jeg liker: Og forresten, butikken heter Butler and Wilson, og du kan finne den her.

En brosje som jeg bare syntes er helt nyyydelig. Pris: 500,-


Kjempefint fiskearmbånd. Pris: 1000,-


Det aller fineste i hele butikken, men med en veldig veldig høy pris. Pris: 3500,-


Noe jeg kanske kunne tenke meg å kjøpe i og med at prisen ikke var så alle verst. Pris: 280,-


Helt fantastisk! Pris: 5000,-


Utrolig fint. Døbart. Litt annerleder fra de andre smykkene. Pris: 1000,-

De øverste smykkene er dekket av Swarovski krystaller. Helt utrolig fint. Spørs vel om det ikke blir en liten brosje på meg. Statement smykket fra forrige innlegg er forresten hentet derifra. Nei, nå må jeg jobba på.

Veska mi har ennå ikke kommet! Hvis noen lurte... Eller forresten det er jo søndag i dag, så de er vel forståelig...

Også forresten: Alle mødre, kjærester og fastelavener der ute: Ha en fortsatt fortreffelig dag!

xoxo Synne, smykkegla':)

lørdag 13. februar 2010

En fin lørdag

Da er jeg ferdig med å barnesittevakt for Iversen. Det var veldig koselig:) Vi har tegna og spist is og greier og greier.

Veska mi har ikke kommet ennå, dessverre. Men tro meg, det sekundet den kommer skal jeg blogge om det.

Dette polyvoret jeg i går:

My 2010 favourites
Nydelig vårmote:)

Ja, men siden jeg blogget så mye i går så gir jeg meg for i dag nå.

xoxo Synne, kald på nesa:)

Alexander McQueen

Ok, så jeg vet at jeg nettopp har blogga og at det er litt tacky å blogge to ganger rett etter hverandre, men så kom jeg på at jeg helt glemte å skrive noe om Alexander McQueen.

En stor mann er død. I alle fall i mine øyne. Moteskaperen, motelegenden og motekongen Alexander McQueen er død. Jeg syntes han designer helt fantastiske kreasjoner og spesielt fjærkjolene og hodeskallesmykkene er mine favoritter.

Det er litt uvirkelig. Mennesker dør hele tiden, og jeg har jo aldri møtt denne mannen, men allikvel føles det litt rart. Det samme var det med Heath Ledger, Michael Jackson, Farrah Fawcett, Patrick Swayze og nå nylig Brittany Murphy. Jeg har overhodet ikke noe til felles med disse menneskene, men likevel så er de borte og jeg får aldri møte dem eller se dem igjen. Og de eksisterer ikke lenger. Nå er det litt spesielt med dissen menneskene i og med at de for alltid vil bli husket som henholdsvis homofil cowboy og trist joker, fantastisk låtskriver og misforstått, Charlie's engel og verdensberømt poster-pike, følsomt spøkelse og danser og til slutt;  jenta fra den filmen med han fyren som nå der sammen med hun dama som spillte i den filmen med han fyren som var så god til å danse. Uansett, poenget mitt var at disse menneskene er udødeliggjort gjennom musikk, filmer og utallige papparazzi bilder.

Tilbake til Alexander McQueen, som dette innlegget egentlig skulle handle om. Her er min polyvore tribuet:


Alexander McQueen
Et sammendrag av McQueens fantastiske kreasjoner.

Vil han ikke av enhver fashionista alltid bli husket som grunnleggeren av den hvite biker skinnjakka? Mannen som satte hodeskaller på motekartet igjen? Mannen som tok Andy Warhols pop art og gjorde det til fashion? Og hvem glemmer vel skull clutchen?

Å joda, jeg vet en og annen ting om udødelig mote.

Jeg håper du vil trives i motehimmelen!

xoxo Synne, forever fan:)

PS: Ha det flott-flott i Sør Afrika, Elin!

fredag 12. februar 2010

Hei:)

Ja da har jeg nettopp sett My Sister's Keeper. Den var fiiin og trist. Mmm, gråt en skvett der ja. I morgen skal jeg være barnevakt. Det gleder jeg meg masse til.

Vi hadde gymtimen vår i dag (altså at vi planla den for de andre elevene og styrte og årna). Det gikk kjempefint, vi fikk 5. Hvor bra er ikke det kanskje?

Ja, så da var det det da.

xoxo Synne, kort i dag:)

PS: Det var den nederste bilde jeg hadde tusja:)

torsdag 11. februar 2010

Bål, brenne, ild.

I går var en ille dag. Derfor skal jeg ikke skrive noe om den her hverken nå eller senere.

I dag var en bra dag. Ikke for kjedelig skole, og morsomme trykke-på-kalkulatoren-fortest-leker.

I morgen blir en enda bedre dag, for jeg og Elin og Therese skal ha gymtimen for de andre elevene og vi
har så bra opplegg!

Veska min har ikke kommen ennå:(

Før? Etter?

Før? Etter?

Jeg nevnte jo her om dagen at jeg var en photoshopgeni, men det var ikke helt sant. Et av bildene over er fiksa og triksa på. Hvilket? Men, nå sannheten skal frem, så kan jeg bedre altså. Jeg kan det:)

Så tenkte jeg at jeg skulle finne en passende sang til bildet, men det gjorde jeg ikke. Allikevel:




 
Nei, nå må jeg begynne på leksene, har bare jobbet med gymprosjektet hele ettermiddagen.

xoxo Synne, on fire:)

tirsdag 9. februar 2010

Alexander Wang Coco Duffel Bag in my mail

Oh yeah. Den er på vei! Jeg bare totally bestillte den jeg altså, ikke helt selv da. Også viste den seg å være billigere enn jeg først hadde trodd. Den svenske prisen er 749,- og frakten var på 69,-, tilsammen blir dette 879,- SEK og det er jo bare 707,- NOK som er mindre enn veska kostet i svenske kronor i utgangspunktet! Var det forståelig, ja. Da passet det jo også fint at jeg fikk 10 svenske kroner av Agge i dag, takk:)

For å se veska, se forrige innlegg.

Ja, dagens blogginnleggstittel kommer da av at den er sendt fra Sverige i dag. Jeg gleder meg. Håper masse masse at den kommer før jeg drar til Amsterdam. Så kan jeg ha den der. Dette er bare sååå kult!

Men da dere, da har jeg to Wang kopier, så det er kult.

I dag er det Frustrerte Fruer. Og som jeg sa forrige tirsdag eller onsdag, jeg er hekta. Jepp, må bare krype til korset og innrømme at jeg kommertil å sitte klistra foran skjermen de neste tirsdagene fremover. Skulle liksom være så kul jeg da og drite litt i det, for det var så skuffende sesongavslutning, men vettuva.

Nå skal jeg slutte å gjenta meg selv.

Vil du være like kul som meg, kan du gå hit.

Hadet!

xoxo Synne, Wang-frelst:)

mandag 8. februar 2010

Alexander Wang Coco Duffel Bag in my heart

Ja, nå vet ikke jeg om jeg skal skrive leserinnlegg om språk - eller kjønnsdebatten jeg da, men så vet jeg heller ikke hvilken videregående jeg skal begynne på eller hva som kommer til å skje i morgen så...

Jeg er en smoothie-maniac. Jeg drikker/spiser så syyykt mye smoothies. Lager hjemme hver dag. 400 g jordbær og et par dæsjer Biola rett i kroppen. Så tar jeg bilde av dem og, smoothiene altså. Det er en ny obsession. Nei, nå må jeg skrive mer norsk. Språkdebatten vet dere. Jaaa.

2009s it-veske var jo definitivt Wangs Coco Duffel Bag. Og jeg har så lyst på den! Idiotisk kul er den, selv om det kanskje er litt sent å skaffe seg den et år etter at den var moderne. Uannsett, har funnet denne slående kopien på modekungen.se

Kopien.


Originalen.

Det er ganske likt. Burde jeg kjøpe den? Kopien koster faktisk 749,- svenske kroner. Kanskje det blir 1000,- da med toll og porto og tort og svie, men den er fin, mm? Originalen ligger på noe sånn som 9000,-, men den er utsolgt overalt så da må den shippes og shoppes over nettet og da koster det kanskje 10000,- tilsammen. Det er dyyyrt! Hvis ikke så kan jeg alltids leie en på littluksus.no. Det er forøverig et hot tips til ballet, så BARE HYGGELIG:)

Nå må jeg lekse!

xoxo Synne, wangifisert:)

søndag 7. februar 2010

It ain't over till it's over

Vet ikke om jeg brukte overskriften helt riktig, men men:)

Jeg har så sykt ufattelig mye å gjøre i dag. RLE-prosjekt, skrive ferdig artikkel om klimaendringer, naturfagsleksa og øve på fransken og sikkert noe mer også, men det trenger jeg virkelig ikke å bli minnet på akkurat nå.

Ok, så da har jeg et lite stykke moral og komme med her. Ikke glem Haiti! Mmmm, jepp. Fordi det har gått tre uker (?) så betyr ikke det at det er over der nede. Det betyr ikke at det er rom for nye jorskjelv, vulkanutbrudd, oversvømmelser og tsumamier. Nei, det er nå det begynner. Vi er ferdig med å syntes synd på nå. Det hjelper ikke lenger å snakke om det. Det er nå de trenger hjelp. Ok, så Røde Kors, Redd Barna og Leger uten grenser har reddet de som var på nippet til å dø, men det er nå vi må hjelpe dem å overleve. For det er ikke over. Langt i fra. Det gjelder å holde nyheten ute. Fortsette å komme med oppdateringer fra Haiti, for hvis ikke så blir det glemt. Da blir det bare glemt, for det er den tredje verden og det er jo ikke her. Så jeg oppfordrer dere, fortsett å send penger fortsett å holde fast ved nyheter. For det var fælt og det er det ennå. Så, fortell dine venner om det. Fortell familien din om det. Og vikttigst av alt:

Ikke glem Haiti.

Merker at jeg ikke helt vet hva jeg skal skrive for å følge opp dette nei. Ikke at det var så bra, men jeg føler leksepjatt blir smålig.

Jaaa. Har jo hatt besøk i helgen. Det var kjempekoselig. Vi aka/-te og klatret høyt opp og kort ned. Vi koste oss på Peppes og jeg røyk på den samme, vonde isen som forrige gang.

Vi blogges vel senere i kveld tenker jeg. Nå må jeg beynne her!

xoxo Synne, dyp dag:)

fredag 5. februar 2010

Bokstavkjeks

Jaaa, da var nok en dag snart over. Kvitt eller dobbelt rusler og går bak meg her og jeg har voksesmerter. Ævve. Det er vondt. Dessuten syntes jeg at jeg har vokst nok snart.

Har fått besøk av besemor og fettern min Hein som for øyeblikket litt halvmulefunken gikk på badet. Regner med en artig dag i morgen med mye aking og baking, eller ikke.

Syntes ikke også du at det er teit at det er skrivefeil på boksen med bokstavkjeks? Jo, vet du det syntes jeg. Eller er det jeg som er litt halvgal? Forresten, det bryr meg ikke. Syntes det er kjempeteit! 

Aha aha. Du ser det?

Nei, nå har jeg overhodet ikke noe å blogge om. Da får det bli med dette for i dag.

xoxo Synne, gal:)

torsdag 4. februar 2010

Mendetteharjoværtenfindag!

Sååå, jeg har funnet ut av noe. Desto bedre innlegg, desto flere kommentarer! Fantastisk! Herregud brukte 20 min på forrige innlegg (måtte bare si det).

I dag hadde jeg på meg min adorable Miu Miu, som jeg er så glad i. Den er så myk og god. Jo, jeg lovte jo referat fra telefonkonkurransen. Stemmer det. Jo, vi gjorde det veldig bra følte jeg. Jeg ringte mye, i og med at det var en telefonkonkurranse. Det var gøy. Tror det gikk fint kanskje vi vinner, eller ikke. Det er jo enten eller det.

Har ikke gjort noen lekser jeg. Det er fordi jeg er så smart. Hvis du lurte.

I morgen kommer fettern min og bestemor på besøk. Det blir hyggelig.

Jo, også har jo jeg blitt et PhotoShop geni, men dessverre er det litt problematisk, så det er en smule vanskelig å legge ut...

Nå skal jeg se om jeg finner noen bilder å legge ut *leter*. Nei ikke det, ok. Joda. Jeg legger ut et bilde av dette mindre fine maleriet. Neidajoda det er nydelig. Hmmm...

...


Får vel begynne på naturfagsrapportene jeg da. Ok. Blir vel ikke så mange kommentarer nå da. Skal ha laks til middag.

xoxo Synne, lat:)

onsdag 3. februar 2010

Seetharaman Narayanan

Ja, nå tenkte jeg å blogge såpass tidlig slik at jeg får tid til det i dag. Men dere, det viktigste først: Sååå dere Frustrerte Fruer i går? Positivt overrasket altså. Var supermegaskuffa over forrige sesongavslutning, men de nye folka og det brannsåret. Jeg må bare innrømmet at jeg er hekta - igjen...

Ha ha ha! Jo, jeg skulle fikse et bilde til franskpresentasjonen min i går. Da brukte jeg photoshop. Og det må jeg få si - jeg er et naturgeni! Nei, ikke egentlig. Skulle bare fjerne bakgrunnen, men det ble helt klumpete og rart. Akkurat sånn som grøt er.

Føøør.


Eeetter.

Det var første gangen jeg prøvde det da så.

I dag erdet telefonkonkurranse og jeg g-g-gleder meg i motsetning til alle andre. Det blir hygge-lyggelig. Fullt referat kommer senere, selvfølgelig.

Har forresten funnet ut at de to neste kattene som kommer skal hete Dustaaazzz' og Seetharaman Narayanan. Ha ha ha! Ikke at dette betyr at det skal komme to katter i nermeste fremtid, men du vet, en gang...

Husker dere for noen innlegg siden (nei det gjør dere nok ikke) da jeg i en fotnote* nevnte sangen Who says? av John Mayer, vel nå hører jeg på den hele tide. U-av-brutt!

Dette er sangene som surrer og går hos meg om dagen (jo, altså jeg kunne sikkert ha lært meg å sette in hele YouTube videoen inn i bloggen, men det syntes jeg ser så stygt ut så det kommer ikke til å skje).

Standed (Haiti mon amour), Jay-Z, Bono, The Edge og Rihanna:  http://www.youtube.com/watch?v=4MkvlQCLEPo
You can call me Al, Paul Simon: http://www.youtube.com/watch?v=ULjCSK0oOlI
Try sleeping with a broken heart, Alicia Keys: http://www.youtube.com/watch?v=CJFAheNAJRs
Hot 'n' cold, The Baseballs: http://www.youtube.com/watch?v=wU4uJUZHVJM

Jeppsi Pepsi dere! Leksene venter. 


*dette er en fotnote for de som ikke visste det, tror jeg. Dette kan bli veldig flaut hvis det er feil.

xoxo Synne, back to blog:)

mandag 1. februar 2010

Bruddstykke

Hei hei hallo! Neida, det var ikke et engangstilfelle. Jeg blogga for å komme tilbakee. Jadda'. I helga var det tur og det var supermegadupergøyogkoselig! Skulle jeg ha beskrevet turen med ett ord, så skulle det ha blitt bruddstykke, det kan ikke forklares. Jeg hadde et moment på turen. Det var ved leirbålet, og alle sang Tenke sjæl og det var helt fantastisk. Alle sang med den stemmen de hadde (joda, det var fint å høre på) og alle var litt slitne og det var så fin tekst. Men, man måtte vel være der antar jeg. Uannsett, det var fantastisk!

Siden jeg ikke greide å ta et eneste bilde så blir det googlebilde på dere for denne gang.

En smule 90-talls, men dette var da stedet vi var.
(Fra kfuk-kfum-speiderne.no)

Så det så cirka sånn ut. Bare legg til masse snø og ta bort skriften fra himmelen, så ligner det litt mer:)

Jeg skriver nå denne hersens artikkelen jeg da. Orker ikke å skrive noe miljøish her nå, så det får komme senere.

Tror jeg skal en tur på IKEA (som jeg foresten er på alt for mye) for å kjøpe noen kleshengere. Har alt for mye kjoler og da trenger man jeg alt for mange kleshengere. Er det en ting jeg har så er det kleshengere, og kjoler da selvsagt. Jah. Vi får se hvordan artikkelen kommer seg.

Koselig med kommentarere HINT-HINT! For nå trenger jeg litt mottivassjon'!

xoxo Synne, sol ute sol inne:)